Kurzy

Kurzy sladkého tvoření

Aktuální nabídka kurzů

  • pro přihlášení na kurz mne prosím kontaktujte na e-mail dortyzelhuty@gmail.com
  • veškeré kurzy probíhají ve skupince maximálně 4 osob v Plzni na Doubravce
  • závaznou rezervaci termínu provádím po složení rezervačního poplatku 1.000,-

KURZ VÝROBY POLÉVANÉHO DORTU SE "ZMRZLINKOU" - termín 13.4. - 2 volná místa

  • na kurzu si vyrobíme dort od úplného základu - ukážeme si pečení korpusu, vyrobíme si pribináčkovou náplň, swiss meringue krém pro obmaz dortu
  • samostatně si dort naplníte, nazdobíte a dozvíte se veškeré důležité tipy a triky pro perfektní výsledek
  • ukážeme si, jak dort potáhnout krémem s efektem žíhání, připravíme si polevu
  • připravíme si od píky veškeré přízdoby - tedy pusinky, lízátka a "zmrzlinku" z punčoviny
  • domů si odnesete veškeré receptury v tištěné podobě a vlastnoručně vyrobený moderní dort o velikosti 8 velkých narozeninových porcí
  • dort bude s průměrem 16 cm ve zvýšené variantě, tedy 5 plátů korpusu a 4 vrstvy náplně
  • kurz bude probíhat od 9 do 15-16 hodin na adrese Nad Týncem 2A
  • cena kurzu 3.500,-
  • Pro přihlášení napište prosím e-mail na dortyzelhuty@gmail.com a do předmětu uveďte název tohoto kurzu
  • Je možné vystavit i dárkový poukaz

KURZ SUŠENKOVÝ DORT A SWEETBAR - prozatím bez termínu, v případě zájmu mne kontaktujte

  • na kurzu si vyrobíme oblíbený sušenkový dort (známý též jako "number cake") s náplní z bíločokoládové ganáže, zdobený pusinkami a květy
  • dále si vyrobíme oblíbené sladkosti do sweetbaru
  1. mini kefírové cupcakes s krémem z krémového sýra (6 ks)
  2. pečené perníkové nanuky máčené v čokoládě (4 ks)
  3. truffless (čokoládové lanýže) ve vegan verzi z kokosového mléka a hořké čokolády (10-12 ks)
  4. mini lotus cheesecakes (6 ks)
  • na kurzu si ukážeme veškeré kritické body a vše včetně náplní si připravíme od základu
  • domů si odnesete veškeré receptury v tištěné podobě a vlastnoručně vyrobenou kolekci sladkostí
  • kurz bude probíhat od 9 do 15-16 hodin na adrese Nad Týncem 2A
  • cena kurzu 3.500,-
  • Pro přihlášení napište prosím e-mail na dortyzelhuty@gmail.com a do předmětu uveďte název tohoto kurzu

KURZ VÝROBY TARTALETEK - prozatím bez termínu, v případě zájmu mne kontaktujte

  • na kurzu si vyrobíme kolekci 24 ks lahodných tartaletek
  • dozvíte se, jak si jednoduše vyrobit krásné tartaletky v domácích podmínkách s minimálním množstvím nutných pomůcek
  • vyrobíme si od píky 4 druhy náplní - baileys, kokos, lemon curd a malina
  • dozvíte se veškerá úskalí a potřebné poměry pro perfektní čokoládovou polevu
  • ukážeme si jednoduché a přitom efektní možnosti pro zdobení a vyrobíte si jednoduché květinky nebo přízdoby z fondánu
  • kurz bude probíhat od 9 do 14-15 hodin na adrese Nad Týncem 2A
  • cena kurzu 3.200,-
  • Pro přihlášení napište prosím e-mail na dortyzelhuty@gmail.com a do předmětu uveďte název tohoto kurzu
  • Je možné vystavit i dárkový poukaz

KURZ VÝROBY DORTU SE SAMETOVÝM EFEKTEM - prozatím bez termínu, v případě zájmu mne kontaktujte

  • na kurzu si vyrobíme dort od úplného základu - ukážeme si pečení korpusu, vyrobíme si pribináčkovou náplň, swiss meringue krém pro obmaz dortu
  • samostatně si dort naplníte, nazdobíte a dozvíte se veškeré důležité tipy a triky pro perfektní výsledek
  • ukážeme si, jak dort perfekně vyhladit a připravit pro sametový povrch, plus se samozřejmě dozvíte recept i postup na tuto moderní techniku
  • domů si odnesete veškeré receptury v tištěné podobě a vlastnoručně vyrobený moderní dort o velikosti 8 velkých narozeninových porcí
  • kurz bude probíhat od 9 do 15-16 hodin na adrese Nad Týncem 2A
  • cena kurzu 3.500,-
  • Pro přihlášení napište prosím e-mail na dortyzelhuty@gmail.com a do předmětu uveďte název tohoto kurzu

KURZ ODPALOVANÉ TĚSTO - prozatím bez termínu, v případě zájmu mne kontaktujte

  • na kurzu si vyrobíme 3 druhy zákusků z odpalovaného těsta - 
  1. profiterolky se slanokaramelovým krémem - 15 ks
  2. větrníčky s křupavou vrstvou (choux au craquelin), plněné baileys a pařížským krémem - 8 ks
  3. banánky (eclairs) s malinovým mascarpone - 8 ks
  4. věnečky se žloutkovým krémem a šlehačkou - 6 ks
  • na kurzu si ukážeme veškeré kritické body a vše včetně náplní si připravíme od základu
  • domů si odnesete veškeré receptury v tištěné podobě a vlastnoručně vyrobenou kolekci sladkostí
  • kurz bude probíhat od 9 do 14-15 hodin na adrese Nad Týncem 2A
  • cena kurzu 3.200,-
  • Pro přihlášení napište prosím e-mail na dortyzelhuty@gmail.com a do předmětu uveďte název tohoto kurzu